Sacha Modolo is de verrassende transfer voor 2022 voor het team Bardiani CSF Faizanè. De Venetiaanse atleet die door Reverberi in het profmilieu is gebracht, is als laatste toegevoegd aan de formatie van 2022.
Sacha Modolo keert terug naar Bardiani om in de kleuren van het #GreenTeam uit te komen in het seizoen 2022. De atleet uit Veneto, is 34 jaar oud en heeft 47 overwinningen geboekt in zijn carrière , waarvan de laatste in het afgelopen seizoen 2021. Hij behaalde de zege in de Ronde van Luxemburg in het shirt van Alpecin Fenix ​​. Modolo is de laatste transfer van het Bardiani CSF Faizanè-team voor 2022.

Sacha Modolo voegt zich in feite bij een al compleet en competitief team en brengt zijn ervaring en talent mee om als wegkapitein voor het team en voor de vele jonge renners te fungeren. In het team Bardiani CSF Faizane met 12 neo-professionals. In feite is de schat aan ervaring van Sacha Modolo belangrijk. Modolo die, na te zijn gebracht in het profpeloton in de formatie onder leiding van de Reverberi, eerst in het team Colnago CSF ​​en sinds 2013 onder de naam Bardiani CSF, de sprong nam naar de World Tour. Via Lampre Merida, VAE Emirates en EF Education First, om in een topteam als Alpecin Fenix het afgelopen jaar te koersen. Nu dus terug bij Bardiani CSF Faizane.

BardianiMisschien ook interessant: