Lotto-Belisol heeft Jasper De Buyst binnengehaald. De 20-jarige belofte zal een programma op de piste combineren met de weg. Hij zal deze winter zeker zijn titel verdedigen op de Gentse Zesdaagse en denkt ook volop aan Rio 2016. Eerder trok Lotto ook al Tiesj Benoot en Thomas De Gendt aan.

Jasper De Buyst trekt na twee seizoenen de deur dicht bij Topsport-Vlaanderen en tekent, zoals verwacht, bij Lotto-Belisol.

"Het is de droom van elke rijder om bij een WorldTour-ploeg aan de slag te kunnen. Alles gaat snel voor me. Ik kijk ernaar uit om in deze grotere ploeg een mooi programma te rijden."

De Buyst is ook een rastalent op de piste. Hij won vorig jaar de Gentse Zesdaagse en droomt al over de Spelen in Rio 2016. "Daar wordt de omnium mijn grote doel. Na Rio zal ik me concentreren op mijn wegcarrière."

"in de komende periode zal ik de weg wel al combineren met de piste. Ik hoop te ontdekken wat mijn mogelijkheden zijn op de weg. Deze winter zal ik de zesdaagsen rijden. Ik hoop opnieuw sterk te zijn in Gent, waar ik vorig jaar won."

sporza.beMisschien ook interessant: