Amsterdam, 26 augustus 2020, Komend weekend gaat Eurosport van start met niet één, maar twee mega sportevenementen. Op zaterdag 29 augustus is de Grand Départ van de Tour de France in Nice en op maandag 31 augustus begint de US Open in New York en dankzij Eurosport hoef je daar niets van te missen. Volg op Eurosport de Tour de France. Wil je etappes van start tot finish ononderbroken zien? Ga dan naar de Eurosport Player.
Tour de France
Dit jaar vindt de Grand Départ plaats in Nice. De plaats aan de Cote D’Azur is ook op dag twee de start en aankomstplek. De rest van de week zullen de renners in het zuiden blijven om daarna weer van west naar oost te fietsen. Op zondag 20 september finishen ze traditiegetrouw op de Champs-Élysées in Parijs. Geen Bretagne of Normandië in de Tour dit jaar en slechts één tijdrit. Kortom, er is dit jaar meer anders dan anders. Wel staan vele favorieten aan de start: Primoz Roglic, Egan Bernal, Julian Alaphilippe, Romain Bardet, Thibaut Pinot en natuurlijk Tom Dumollin.
De komende maanden
De Tour de France en de US Open geven de aftrap van een najaar vol grote sportevents bij Eurosport. Wielerfans kunnen in september en oktober gaan genieten van de Giro d’Italia (exclusief bij Eurosport) en de Vuelta a Espana.

Programmering Tour de France op Eurosport:
Vanaf zaterdag 29 augustus om 13:50 is de Tour de France iedere dag te volgen op Eurosport. Het commentaar wordt gegeven door Bobbie Traksel en Jan Hermsen. En uiteraard kun je voor iedere etappe terecht op de Eurosport Player.

EurosportMisschien ook interessant: