Seizoen 1985 voor de beroepsrenners in Nederland begon met een nieuwe profwedstrijd. Op 27 februari werd de GP Wieler Revue gereden in en rond 's Heerenberg. Het wielerblad had zijn naam aan deze wedstrijd verbonden die vroeger bekend stond als de ronde van de Achterhoek. Het was die dag erg mistig in de Achterhoek. Zo mistig dat de veiligheid van de coureurs niet kon worden gegarandeerd. De wedstrijd werd daarom aangepast en er werden 13 ronden van 14.4km rond 's Heerenberg gereden. Met Johan Lammerts kreeg de wedstrijd wel een winnaar van formaat. Johan was het jaar daarvoor wereldberoemd geworden door de Ronde van Vlaanderen te winnen. Jan Raas van Kwantum Hallen was de aanstichter van de beslissende ontsnapping en Panasonic sprong natuurlijk mee. Jan Raas reed kort daarna lek en miste de slag. Johan won even later voor een niet voluit sprintende Eric Vanderaerden en Willem van Eynde. Dit is een origineel bord van Dirk de Vries Loterijen. Een Nederlands bedrijf dat voor de regels net over de grens in Emmerich was gevestigd. Ze waren actief in de wielersport als sponsor. In 1984 stonden ze op de shirts bij de AVP Viditel wielerploeg van Sjaak de Goede. In 1985 reed de AVP Viditel ploeg ook mee in de GP Wielerrevue. Met Ron Snijders hadden ze een renner die voor een stunt zou kunnen zorgen. Een week later lukte dat bijna in de ronde van Limburg waar hij tweede werd.